Hyrbil Agios Nikolaos

Hyra Bil Billigt Agios Nikolaos
Hyra Bil Billigt Agios Nikolaos
Mini Vans 7 Seats Diesel (J1)

€ 32 / dag
Agios Nikolaos Biluthyrning
Agios Nikolaos Biluthyrning
Family SUV (S3)

€ 42 / dag
Agios Nikolaos Hyr Bil
Agios Nikolaos Hyr Bil
Medium Family Diesel (C2)

€ 15 / dag
Hyr Bil Agios Nikolaos
Hyr Bil Agios Nikolaos
Large Family (D)

€ 18 / dag
Agios Nikolaos Hyra Bil Billigt
Agios Nikolaos Hyra Bil Billigt
Cabrio (I)

€ 32 / dag
Agios Nikolaos Hyra Bil
Agios Nikolaos Hyra Bil
Economy (B1)

€ 11 / dag
Biluthyrning Agios Nikolaos
Biluthyrning Agios Nikolaos
Family Jeeps Diesel (S4)

€ 38 / dag
Agios Nikolaos Hyrbil
Agios Nikolaos Hyrbil
Family Jeeps (S1)

€ 31 / dag
Hyra Bil Agios Nikolaos
Hyra Bil Agios Nikolaos
Medium Family (C)

€ 12 / dag
Hyrbil Agios Nikolaos
Hyrbil Agios Nikolaos
Vans 9 Seats Diesel Long (K3)

€ 38 / dag

Kreta Agios Nikolaos Biluthyrning

Den pittoreska kuststaden Agios Nikolaos som är känd för sina sandstränder, fantastiska kustlinjer och vackra vikar ligger på Kretas nordostkust. Även om Agios Nikolaos snabbt har utvecklats inom infrastruktur för att rymma de hundratusentals människor som kommer att besöka varje år har det lyckats behålla sin traditionella charm och karaktär samtidigt som den erbjuder gästerna en gästvänlig och avkopplande atmosfär. Agios Nikolaos är amfiteatern byggd i sluttningarna av ett berg med utsikt över den vackra böjda Marabellobukten. Den pittoreska hamnen är fylld med färgglada segelbåtar och en strandpromenad som leder till de fantastiska sandstränderna och hemliga vikar som finns längs kusten. En smal kanal förbinder sedan stadens hamn med den fascinerande cirkulära saltvattensjön Voulismeni. Medan två små obebodda öar som skyddar hamnens ingång finns i mitten av viken. Den mindre ön av de två är värd för stadens fyr och den större ön är också känd som Agioi Pantes är hem till det heliga kapellet med samma namn och den hotade kretensiska vilda geten, en skyddad art till vilken ön fungerar som en tillflyktsort. Den attraktiva staden Agios Nikolaos finns ovanför hamnen som består av vitkalkade traditionella hus som smälter in i de neoklassiska byggnaderna när du reser genom kullerstensgatorna. Ligger på en kulle, det charmiga bysantinska kapellet Agios Nikolaos byggt på 800-talet dekorerat med livliga målningar och skrifter från Bibeln som också erbjuder en fantastisk utsikt över stadsbukten uppifrån. Att hyr bil i Agios Nikolaos är naturligtvis det bästa sättet att utforska alla platser och upptäcka vad denna populära kretensiska stad är gjord av. Din resa med din biluthyrning Agios Nikolaos väntar på dig!

Ekonomi Hyrbil i Agios Nikolaos

Agios Nikolaos är känt för att ha byggts på den antika staden Lato proffs Kamara som användes som hamnen i Lato, en antik stad som hittades i dagens småstad Kritsa. Bosättningen vid den gamla hamnen Lato proffs Kamara inträffade under bronsåldern av de Doriska grekerna som också var invånare av Lato som insåg större säkerhet när de bosatte sig i kustområdet. I Mirabellabukten hittades många keramiska behållare i minoiska era som används för olja och vin som tros vara resterna av ett skeppsbrott som inträffade under vulkanutbrottet i Santorini som skapade en massiv tsunami och utplånade Lato och minoerna runt 1600 FÖRE KRISTUS. Lite längre bort från staden ligger den arkeologiska platsen Priniatikos Pyrgos som verkar ha varit bosatt i den neolitiska eran som fortsatte till den minoiska, romerska, bysantinska och venetianska perioden. Alla utgrävningar har upptäckta artefakter som bevisar förekomsten av dessa antika städer och visas för närvarande på Arkeologiska museet i Agios Nikolaos. Dessutom visas på museet en minoisk skatt, "Gudinnan i Myrtos", som är ett kärl formad som en kvinna som bär en vas med detaljerad design av kläder och ansiktsdragen hos en kvinna. En annan artikel som visas är dödskallen till en ung idrottsman som bär en gyllene krans som går tillbaka till 1000-talet e.Kr. Skallen hittades på en gammal kyrkogård bland ruinerna av Latos Pros Kamara.

Hyra Bil på Agios Nikolaos Kreta

Besök alla platser och turistattraktioner med dina Agios Nikolaos hyrbil. Börja med den vackra sjön Voulismeni som finns i hjärtat av staden. En liten lagun omgiven av branta röda klippformationer och frodig vegetation till ena sidan och utomhuskaféer och läckra skaldjurrestauranger till den andra, vilket ger en romantisk och avkopplande atmosfär hela dygnet runt. Många myter och legender är associerade med Voulismeni-sjön. Enligt grekisk mytologi badade gudinnan Athena här. Lokal legende trodde att sjön är bottenlös fram till 1867 när sjön kopplades till havet och det stillastående vattnet slutligen blev klart, upptäcktes sedan att sjön är 64 meter djup. Andra säger att det är där tyskarna kasserade allt sitt krigsmaterial innan de lämnade Kreta 1944. Fortsätt din resa och besöka den kretiska olivgården, praktisk erfarenhet av vinframställning, skörd av oliver, produktion av olivolja och honung också skickligheten att vävning, keramikframställning och destillering av raki eller tsikoudia. Gården är också värd för en mängd olika husdjur, och fördjupar dig i livet på en gård. Besök sedan Iris Museum där du kan lära dig om infödda växter och örter som växer på Kreta och hur de används i traditionell medicin och växtbaserade läkemedel. Besök också Folklore Museum som liknar ett traditionellt kretensiskt hem fylld med handgjorda textilier, broderier och handgjorda föremål. Se också till att ta Submarine turné, en 80-minuters resa som erbjuder en spektakulär utsikt över havet och det marina livet genom fönstren på den glasskroviga båten. Besök de närbelägna stränderna i Agios Nikolaos inklusive kiselstranden i Kitroplateia och Ammos sandstrand. Längre ner besöker du den populära Almyrosstranden som består av gyllene sand, grunt havsvatten och eukalyptusträd, en av de få stränderna på Kreta där sötvatten rinner ut i havet. Med din Agios Nikolaos hyrbil måste du se den spektakulära Voulisma-stranden med mjuk vit sand med klippväggar och kristallklart havsvatten. Då inte långt från staden besöker Diktaen Cave, som anses vara födelseplatsen för Gud Zeus, också en plats för lokal kult och dyrkan i tusentals år. Grottan består av fem kamrar på sin djupaste punkt en vacker uppsättning stalagmiter och stalaktiter omger en liten djup sjö. Se och gör allt det och så mycket mer i komforten med din hyra bil i Agios Nikolaos.

Njut av obegränsade kilometer med din Hyr Bil Agios Nikolaos