Hyrbil Bali

Bali Hyra Bil

Bali Hyra Bil
Large Hybrid Automatic (G3)

kr 237 / dag

Bali Hyra Bil Billigt

Bali Hyra Bil Billigt
Luxury MPV (F)

kr 550 / dag

Hyra Bil Bali

Hyra Bil Bali
Large Family (D)

kr 172 / dag

Bali Hyr Bil

Bali Hyr Bil
Mini Vans 7 Seats Diesel (J1)

kr 302 / dag

Hyra Bil Billigt Bali

Hyra Bil Billigt Bali
Vans 9 Seats Diesel Long (K3)

kr 367 / dag

Hyrbil Bali

Hyrbil Bali
Mini Vans 7 Seats (J)

kr 270 / dag

Hyr Bil Bali

Hyr Bil Bali
Large Family (D)

kr 172 / dag

Bali Biluthyrning

Bali Biluthyrning
Medium Family Diesel (C1)

kr 151 / dag

Biluthyrning Bali

Biluthyrning Bali
Mini Economy Diesel (C2)

kr 172 / dag

Bali Hyrbil

Bali Hyrbil
Vans 9 Seats Diesel (K2)

kr 345 / dag

Biluthyrning Bali

LÅG HYRES PRISER BALI

När du jämför hyr bil priser för Bali, se till att du kontrollerar varje detalj. De flesta hyra bil billigt byråerna i Bali döljer tillägg som visas vid det sista steget i din bokning. Olympic Hyra Bil Bali gör det aldrig!

24/7 KUNDSUPPORT BALI

Olympic Hyra Bil Bali levererar utmärkt kundservice på alla stadier av din Bali Hyrbil. Våra professionella kundsupportagenter i Bali är redo att hjälpa dig 24/7/365! biluthyrning i Bali är nu lättare än någonsin.

INGEN HÄNDA AVGIFTER BALI

Undvik dolda hyreskostnader och boka din Bali Biluthyrning med olympiska! INGEN hyra bil dolda avgifter läggs till din faktura vid din ankomst i Bali. Vårt rykte är byggt på verkligen hyrbil i Bali!

SÄKER UTHYRNING BILAR BALI

Vårt säkra och tillförlitliga hyrbil i Bali syftar till att överträffa dina förväntningar. Vårt Bali Biluthyrning underhållsteam garanterar alltid högsta kvalitet och säkerhet för alla våra hyra bil i Bali!

Olympic Rent a Car Bali, har du täckt!

Vi har framgångsrikt servit våra nöjda kunder med en pålitlig, men ändå prisvärd Bali hyra bil på Kreta. Med över 15 års erfarenhet i hyran en bilindustri kan vi erbjuda dig en olympisk hyrbil som uppfyller hela din hyra en bilförväntning. Vi erbjuder ett brett utbud av välkända olympiska biluthyrning som är säkra och pålitliga att välja mellan. Våra Bali hyr en bilpark med mini, ekonomi, lyx, jeeps, skåp och cabrios som passar alla situationer. När du anländer till Kreta kommer vårt team av experter att få Bali att hyra en bil efter eget val och vänta på att du ska hämta. Alternativt kan vi också leverera din olympiska hyra en bil till ditt hotell där du ska bo. Vår hyra bilservice är tillgänglig 24/7 eftersom vi uppskattar ditt företag. Lita på att vi alltid ger dig rätt hyrbil, till rätt pris, i tid utan förseningar. Vi är redo att betjäna dig med din Bali hyra bil och vi ser fram emot din ankomst på Kreta. Boka din Bali hyra en bil med olympiska och lämna resten upp till oss eftersom vi har täckt dig!

Kör din Bali Hyra Bil och Utforska!

Bali var en gång bara en liten kretensisk fiskeby och har nu blivit ett populärt semestermål för tusentals turister runt om i världen. Det ligger på Kretas centrala nordkust, bara 30 km från Rethymno centrum. Denna spektakulära kustby är en attraktiv och romantisk plats som kombinerar hav och berg med medelhavsklimat. När du anländer hämtas din Bali biluthyrning och utforska denna vackra destination som är känd för sin underbara bergsutsikt och fantastiska stränder. Kör din olympiska biluthyrning till den gamla hamnen och besök affärer och kaféer. Njut av de smakfulla lokala rätterna i tavernor och restauranger som också erbjuder en fantastisk utsikt över den vackra golfen. Ta sedan din Bali biluthyrning till en av de många stränderna och gå i den gyllene sanden, njut av solen och ta ett dopp i det kristallklara vattnet. De mest populära stränderna är Livadi Beach, Varkotopos Beach och Karavostasis Beach. För vattensporter älskare Bali erbjuder också en dykning och dykskola i stan. Med din Bali biluthyrning från Olympic kommer du att kunna utforska staden och uppleva allt detta spektakulära resmål har att erbjuda!

Enastående service med Olympic Bali Hyrbil

Vi är stolta över våra höga professionella standarder och den enastående kundservice som vi erbjuder till våra hyrbils kunder från Bali. Med olympiska, det finns inga dolda extra avgifter kopplade till din hyrbil. Inte på något sätt kommer vi att debitera dig mer än det överenskomna priset på din olympiska hyrbil. Vårt främsta prioritet är att erbjuda dig den bästa kvaliteten på service till bästa möjliga priser för din Bali hyrbil på Kreta. Vårt online bokningssystem är lätt att använda och våra kundserviceagenter är professionella och artiga. Om du behöver hjälp med valet eller priset på din hyrbil i Bali kan du ringa en av våra vänliga kundtjänstrepresentanter som hjälper dig mer än gärna. Kundtillfredsställelse garanteras med olympiska och våra upprepade kunder bevisar det! Boka din Bali hyrbil med olympiska och vara beredd att bli förvånad!

Förtroende Olympic Hyra Bil Billigt Bali för din nästa Hyrbilar på Kreta

Hyr Bil Bali

Hyr Bil Bali
  • Vilken typ hyra bil rekommenderas för Bali?
  • Mest populära billig hyra bil i Bali är den nya Mini Economy, Hyundai i10 eller Peugeot 108. Men om du är mer än 3 och du reser med många resväskor, ska du välja en Large Family för din Bali hyra bil. Dina mest favoritalternativ är Hyundai i30 och Peugeot 301!

  • Är min hyrbil i Bali helt försäkrad?
  • CDW (Collision Damage Waiver) försäkring ingår alltid när du hyr bil i Bali med Olympic. Det finns ett överflödigt belopp beroende på din hyra bil grupp i Bali. (FSS) Försäkring om total skattebefrielse för skado od wszystk för din Bali biluthyrning är tillgänglig till en extra daglig kostnad och garantier 0 Överskott.

  • Kan du leverera hyr bil till mitt hotell i Bali?
  • Olympic Hyrbil Bali kommer att leverera din bil till ditt önskade hotell. I de flesta fall finns det ingen extra leverans/samlingsavgift, om inte ditt hotell ligger i ett avlägset område i Bali. I slutet av din hyra bil period i Bali kan du helt enkelt lämna nycklarna till din biluthyrning i hotellets reception.