Hyrbil Elounda

Hyrbil Elounda
Hyrbil Elounda
Vans 9 Seats Automatic Diesel (K1)

kr 474 / dag
Hyra Bil Elounda
Hyra Bil Elounda
Family Jeeps (S1)

kr 327 / dag
Elounda Hyrbil
Elounda Hyrbil
Mini Vans 7 Seats (J)

kr 295 / dag
Hyr Bil Elounda
Hyr Bil Elounda
Family Jeeps Automatic Hard Top (S2)

kr 401 / dag
Elounda Hyr Bil
Elounda Hyr Bil
Small Automatic (G)

kr 190 / dag
Elounda Hyra Bil Billigt
Elounda Hyra Bil Billigt
Mini Vans 7 Seats (J)

kr 295 / dag
Biluthyrning Elounda
Biluthyrning Elounda
Luxury (L)

kr 949 / dag
Elounda Biluthyrning
Elounda Biluthyrning
Family SUV (S3)

kr 443 / dag
Hyra Bil Billigt Elounda
Hyra Bil Billigt Elounda
Multi Purpose Vehicles (D2)

kr 253 / dag
Elounda Hyra Bil
Elounda Hyra Bil
Medium Family (C)

kr 126 / dag

Upptäck Olympic Rent a Car Elounda

Vi har stolt service våra nöjda kunder med en pålitlig, men ändå prisvärd Elounda hyra bil på Kreta i över 15 år. Med vår bakgrund i hyran en bilindustri har vi de kvalifikationer och möjligheter som krävs för att tillgodose hela din hyra en bil förväntningar. Vi erbjuder ett brett utbud av välkända olympiska biluthyrning som är säkra och tillförlitliga som passar alla situationer. Vår Elounda hyra en bilpark innehåller mini, ekonomi, lyx, jeeps, skåp och cabrios att välja mellan. När du anländer till ön kommer vårt expertteam att få din olympiska hyra en bil redo för dig. Om du vill kan vi också leverera din hyra en bil till ditt hotell där du kommer att bo. Oavsett vad som helst, se till att vi alltid ger dig rätt hyra bil till rätt pris, utan förseningar. Vår hyra bilservice är tillgänglig 24/7 eftersom vi värdesätter din verksamhet. Vi ser fram emot din ankomst och vi är mer än redo att betjäna dig med din Elounda hyra bil på Kreta. Boka din Elounda hyra en bil med olympiska och upptäck allt det har att erbjuda!

Njut av enheten med din Elounda Hyra Bil

Elounda ligger på Kretas nordöstra kust, bara 12 km från Agios Nikolaos centrum. En gång en enkel fiskeby, har de senaste åren blivit en livlig kosmopolitisk destination för besökare runt om i världen. Det är ett perfekt läge för en semester vid havet som varken är bullriga eller isolerade. Den här vackra kustnära byn är ett känt sommarresmål som är värd för tusentals lokalbefolkningen och turister per år. När du anländer, hämta din Elounda biluthyrning från Olympic och upptäck allt som denna vackra destination har att erbjuda. Kör din olympiska biluthyrning och turnera alla de historiska kretensiska platserna, inklusive relikerna i den gamla staden Olous och den historiska "Leper Colony" Spinalonga Island. Nästa kör till den naturliga hamnen och njut av lugnet i den vackra lagunen med kristallklart vatten omgivet av robusta halvöar. Parkera din Elounda biluthyrning på en av de berömda stränderna och njut av solen, gå i den gyllene sand och ta ett dopp i havet. Nästa besök de lokala butikerna, kaféerna och krogarna där du kan smaka på det läckra kretensiska köket och traditionella raki. Med din Elounda biluthyrning kan du uppleva allt det och mer. Så hämta din olympiska biluthyrning och njut av enheten!

Bästa priserna med Olympic Hyra Bil Billigt Elounda

Vårt första prioritering är att ge dig den bästa servicen till de bästa priserna som är möjliga för din Elounda hyrbil i Kreta. Olympic kommer aldrig att debitera dig mer än det avtalade priset på din hyrbil utan några dolda extra avgifter. Vi arbetar dygnet runt för att erbjuda en generös flotta väl underhållna olympiska hyrbilar som passar din hyra en bilbehov. För att boka din Elounda hyrbil kan du ringa en av våra vänliga kundservicerepresentanter eller du kan använda vårt säkra online bokningssystem. Vi välkomnar dig att jämföra och se själv att vi erbjuder de bästa priserna på hyrbil på hela Kreta. Om du behöver hjälp med valet av din Elounda biluthyrning kommer vi gärna hjälpa dig. Dra nytta av de bästa priserna på hyrbil på Kreta och boka din hyrbil Elounda med olympiska.

Olympic Elounda Hyrbil är det kloka valet på Kreta!