Hyrbil Hersonissos

Hyra Bil Billigt Hersonissos
Hyra Bil Billigt Hersonissos
Luxury (L)

€ 90 / dag
Hersonissos Biluthyrning
Hersonissos Biluthyrning
Cabrio Automatic (I1)

€ 36 / dag
Hersonissos Hyra Bil Billigt
Hersonissos Hyra Bil Billigt
Large Family (D)

€ 18 / dag
Hersonissos Hyra Bil
Hersonissos Hyra Bil
Economy (B1)

€ 11 / dag
Hersonissos Hyr Bil
Hersonissos Hyr Bil
Vans 9 Seats Diesel (K2)

€ 36 / dag
Biluthyrning Hersonissos
Biluthyrning Hersonissos
Family Premium Diesel (E2)

€ 35 / dag
Hersonissos Hyrbil
Hersonissos Hyrbil
Medium Family (C)

€ 12 / dag
Hyr Bil Hersonissos
Hyr Bil Hersonissos
Family SUV (S3)

€ 42 / dag
Hyra Bil Hersonissos
Hyra Bil Hersonissos
Family Premium (E)

€ 25 / dag
Hyrbil Hersonissos
Hyrbil Hersonissos
Luxury Jeeps (L1)

€ 112 / dag

Hyra Bil på Hersonissos Kreta

Hersonissos ligger på den nordöstra kusten av Kreta, som gränsar till Medelhavet och Egeiska havet, bara 25 km öster om Heraklion och 40 km väster om Agios Nikolaos. Hersonissos är uppdelad i två sektioner, den första delen Gamla Hersonissos en traditionell kretensisk by som ligger på sluttningarna av ett berg och den andra delen Port Hersonissos en pittoresk hamn som en gång tjänat behoven hos de lokala fiskarna. Under åren som hamnstaden Hersonissos utvecklats så gjorde ökningen av turismen. Idag är badorten Hersonissos den största och mest populära destinationen på ön som är värd för de mest kända semesterorterna på hela Kreta. Hundratusentals besökare från hela världen kommer till Hersonissos för att njuta av solen, havet och sanden vid de vackra stränderna, de naturliga underverken, de vackra platålandskapen, de härliga bergen, de traditionella kretensiska byarna, de historiska platserna och monumenten samt en uppsjö av Sevärdheter och aktiviteter. Hersonissos är också känt för sina många faciliteter och boenden. Enorma lyxhotell och all inclusive resorts finns tvärs över den fantastiska kusten av Hersonissos, medan trendiga kaféer, strandbarer, fisk- och skaldjursrestauranger och traditionella tavernor linje palmstrandpromenaden. Öster och väster om hamnen sträcker sig långa sträckor av gyllene sandstränder kilometer med kristallint azurblå havsvatten som sveper stranden. Börja ditt äventyr i denna fascinerande roliga plats som är full av platser att upptäcka genom att hyra bil i Hersonissos när du anländer till Kreta.

Biluthyrning Hersonissos i Grekland

Precis som med många städer på Kreta har även Hersonissos uthärdat ett turbulent men härligt förflutet. Närheten till Hersonissos är känd för sina förhistoriska fynd och arkeologiska platser där spår av dessa kvarlevor även om de flesta av dem är nedsänkta i hav och jord är synliga på vissa ställen. Upptäckter i området har visat att Hersonissos har varit bebodd sedan den minoiska perioden där spår av bosättning och hamn har hittats. Ytterligare fynd visar att Hersonissos är byggd på den antika hellenistiska staden känd som Chersonesos. Rester av denna antika stad är utspridda över hela området, längs kusten i Sarakinos pyramidiska strukturer med mosaik, 2 km öster om hamndelen av en kyrka är nedsänkt i havet där mosaikgolv fortfarande är synliga och resterna av ett tempel tillägnad Britomartis den grekiska gudinnan av berg och jakt som främst dyrkade på ön Kreta hittades också. Arkeologiska utgrävningar har också avslöjat en hellenistisk kyrkogård bestående av 30 stengravar som innehåller en rik samling av artefakter som silver, guldmynt, smycken, vaser och keramik. Det är möjligt att kyrkogården är mycket större än vad som har grävts fram hittills men ytterligare gravar tros begravas under grunden för de moderna strukturer som byggdes i Hersonissos idag. Ytterligare fynd i området inkluderar resterna av verkstäder, två romerska bad, en extra begravningsplats, en akvedukt, en form och en amfiteater som revs av invånarna när de använde stenen för att bygga bostäder efter många naturkatastrofer som inträffade.

Billig Hyr Bil Hersonissos

Börja med att besöka med din Hersonissos biluthyrning den traditionella kretensiska byn gamla Hersonissos finns på Kastri Hill. Besök det pittoreska kapellet Agia Paraskevi delvis byggt i den klippiga kullen med utsikt över den natursköna hamnen i Hersonissos och dess vackra fyr. Detta är också ett idealiskt läge för att titta på solnedgången över de härliga bergen och det djupa blå havet. Kör sedan din Hersonissos hyra en bil in i stan består av smala gator och gränder kantade med vitkalkade hus och hemliga gårdar. Besök de små butikerna i staden som säljer en rad lokala varor inklusive keramik, vin, honung, örter och kryddor. Stanna vid det stora torget där du hittar små cafébutiker som kallas lokala kafenio som serverar grekiskt kaffe tillsammans med en honung bakverk dessert och gästvänliga tavernor som erbjuder läckra kretensiska köket och traditionella raki. De närliggande små bergsbyarna Koutouloufari och Piskopiano är också värda besöket eftersom de också är fyllda med traditionell kretensisk charm. Därifrån kör till Friluftsmuseet Lychnostatis, ett folklore museum presenterar en fantastisk inblick i kretensiska livet med workshops undervisning olika tekniker från keramik och vävning till vinframställning och olivpress. Nästa besök Labyrinth Theme Park ligger i bergen ovanför Hersonissos, en nöjespark tillägnad den minoiska kulturen och den grekiska mytologin med en labyrint av trappor, hemliga vägar, overhead broar som du delta i ridning, bågskytte och minigolf. Besök sedan Aquaworld Aquarium, inte bara ett akvarium utan också ett reptilcenter som visar inte bara lokalt havsliv och reptiler som finns på Kreta utan också från hela världen. Också, besök med din Hersonissos hyrbil Dinosauria Park och 18-håls golfbana på Crete Golf Club. Sist men inte minst besöka de fantastiska stränderna och hemliga vikar som finns längs Hersonissos vackra kust där du kan njuta av solen och blicka ut i det djupblå Medelhavet. Njut av allt detta och så mycket mer när du besöker denna populära destination på Kreta med din hyrbil i Hersonissos.

Hyrbil i Hersonissos, Tillgängligt för Dig 24/7!