Hyrbil Kolymbari

Kolymbari Hyrbil
Kolymbari Hyrbil
Large Hybrid Automatic (G3)

€ 28 / dag
Kolymbari Hyra Bil
Kolymbari Hyra Bil
Station Wagon (E3)

€ 35 / dag
Hyr Bil Kolymbari
Hyr Bil Kolymbari
Luxury Jeeps (L1)

€ 112 / dag
Hyra Bil Kolymbari
Hyra Bil Kolymbari
4x4 Jeeps Open Soft Top (R)

€ 22 / dag
Kolymbari Biluthyrning
Kolymbari Biluthyrning
Family SUV (S3)

€ 42 / dag
Kolymbari Hyra Bil Billigt
Kolymbari Hyra Bil Billigt
Large Family (D)

€ 18 / dag
Kolymbari Hyr Bil
Kolymbari Hyr Bil
Family Premium (E)

€ 25 / dag
Hyrbil Kolymbari
Hyrbil Kolymbari
Medium Family (C)

€ 12 / dag
Hyra Bil Billigt Kolymbari
Hyra Bil Billigt Kolymbari
Luxury Jeeps (L1)

€ 112 / dag
Biluthyrning Kolymbari
Biluthyrning Kolymbari
Family Jeeps Automatic Hard Top (S2)

€ 38 / dag

Hyra Bil på Kreta Kolymbari

Lugn väntar på resenären i Kolymbari (även känd som Kolymvari), en liten fiskeby vid norra kusten på västra Kreta, som ligger cirka 25 kilometer väster om staden Chania. Ligger vid roten av Rodopou-halvön, är Kolymbari inte så upptagen som andra destinationer på Kreta och är i allmänhet en avslappnad atmosfär. Detta gör Kolymbari idealisk för besökaren som vill ha lugn avkoppling med familj eller vänner. Stranden i Kolymbari är lång, sandig och perfekt för bad, särskilt med små barn. Du hittar också traditionella grekiska tavernor, mysiga kaféer och många presentbutiker att välja mellan. Kolymbari-stranden är perfekt för att koppla av på ett kafé på kvällen för att titta på solnedgången. Kolymbari hamn har spelat en roll i Kretas historia. Denna hamn användes av osmännarna 1645 när de ockuperade ön. År 1897 var hamnen centrum för landningsoperationen av den grekiska armén för att få självständighet för Kreta från det osmanska riket, ön som åter gick med i Grekland.

Hyrbil i Kolymbari Kreta

Att ta sig till Kolymbari med bil är enkelt eftersom vägen är i bra skick och säkert. Kolymbari ligger nära många lokala attraktioner, och du kan se dem i stil med Kolymbari hyrbil. Den viktigaste sikten i Kolymbari-området är klostret Panagia Odigitria, Moni Gonias. Det byggdes på 900-talet och spelade en viktig roll i öns kamp för oberoende från osmanska ockupationen. En närliggande bilresa bort ligger den arkeologiska platsen Diktina, som ägnades åt gudinnan Artemis Vritomartis. Se en berömd tysk krigskyrkogård i Maleme, 6 km öster om Kolymbari, där 5000 tyska soldater från andra världskriget läggs till vila. Ett annat trevligt område att utforska är Falasarna på Kretas västkust, på väg till de berömda rosa tropiska stränderna i Elafonisi. Falasarna sportar sina egna vackra stränder, liksom en närliggande forntida ruiner att utforska.

Kreta Kolymbari Biluthyrning

Njut av romantiska promenader längs stenstranden som sträcker sig österut till Tavronitis-området, och ett hav med kristallklart vatten hälsar dig. Vattnet är idealiskt för en promenad på eftermiddagen, med utsikt över det blå havet på ena sidan, och på den andra, kullarna, olivlundarna och bergen på Rodopos-halvön som stiger bakom stadens hustak. Naturligtvis hittar du kaféer och tavernor i byn och bredvid havet. Högtid på en härlig färsk fisk i den rena, salta vinden! Njut av lugn och sol på denna lugna plats. Kyl av i Kolymbari: s rena, lugna vatten. Gör allt med frihet och prisvärt när du hyra bil i Kolymbari med Olympic.

Billig Hyr Bil Kolymbari med Olympic är Ditt Klokaste Val!