+30 2811 180 097 +1 646 740 0623

Hyra Bil Chania Flygplats

Chania Flygplats Hyra Bil
Chania Flygplats Hyra Bil
Crossovers (G)

€31 / dag
Chania Flygplats Hyrbil
Chania Flygplats Hyrbil
Large Hatchback (D1)

€27 / dag
Chania Flygplats Biluthyrning
Chania Flygplats Biluthyrning
Luxury (K)

€111 / dag
Chania Flygplats Hyr Bil
Chania Flygplats Hyr Bil
Large Hatchback Automatic (D3)

€40 / dag
Chania Flygplats Hyra Bil Billigt
Chania Flygplats Hyra Bil Billigt
Mini Vans 7 Seats (L1)

€43 / dag
Hyrbil Chania Flygplats | Olympic Rent a Car Kreta

Hyrbil Chania Airport på Kreta

Chania Flygplats (CHQ) ligger på den norra kusten av Kreta nära Souda Bay på halvön Akrotiri. Flygplatsen öppnades ursprungligen 1959 som en militärflygplats, sedan 1967 byggandet av den första passagerarterminalen skapades med full drift till internationella destinationer 1974. Chania Flygplats är också uppkallad efter Ioannis Daskalogiannis, en välutbildad och förmögen fartygsägare som ledde en kretensisk revolt mot det ottomanska styret på 1700-talet. Idag är Chania Airport den näst mest trafikerade flygplatsen på Kreta och den sjätte trafikerade flygplatsen i hela Grekland. Under de senaste åren har antalet passagerare som flyger till och från Chania ökat avsevärt, och det betjänar för närvarande över 3 miljoner passagerare per år. Chanias flygplats har blivit porten till västra Kreta som riktar sig till både internationella flygningar från hela Europa och inrikesflyg från det grekiska fastlandet och de grekiska öarna. Internationella charterflyg till och från Chania går under högsäsong vanligtvis från april till november, medan inrikesflygningarna går under hela året.

Hyr Bil Chania Flygplats

Under din vistelse på flygplatsen hittar du taxfree-butiker med ett brett utbud av bekvämligheter som resetillbehör, presentartiklar, kretensiska lokala produkter och souvenirer. Det finns bank ATM, en valuta utbyte kontor, en informationsdisk och café snackbarer som erbjuder varma och kalla drycker, olika snacks och små måltider samt en restaurang som serverar äkta grekiska köket. Parkering är inte ett problem eftersom det finns gott om parkeringsplatser utanför både för kortsiktiga och långsiktiga löptider. Många Chania Flygplats Hyra Bil byråer finns också på plats som erbjuder sina tjänster under din vistelse på Kreta. Sanningen ska berättas det bästa sättet att utforska och upptäcka allt som denna vackra grekiska ö har att erbjuda är att hyra en bil på Chanias flygplats när du anländer till Kreta. Undvik upptagen busstidtabeller och dyra taxipriser, kör bekvämt i lyxen på din hyrbil från Chania Airport till vilken plats du önskar när som helst du vill. Om du bokar din hyrbil på Chania Airport i förväg behöver du inte oroa dig för tillgänglighet och sista-minuten-extra avgifter. Det är alltid billigare när du är beredd!

Hyrbil Kreta Chania Flygplats

Kör din Chania Airport biluthyrning på motorvägen E75, den centrala motorvägen på Kreta som kan ta dig till alla större städer på ön på några minuter. När du kör runt den vackra ön Kreta på din fritid kommer du att upptäcka dolda pärlor och hemliga platser som bara väntar på att utforskas! Njut av solen, havet och sanden på en av de många orörda stränderna. Besök de charmiga kustbyarna och pittoreska bergiga byar. Upptäck historien om Kreta som finns i de arkeologiska platser, historiska monument, imponerande museer och uppgrävda gamla städer. Utforska hemliga dolda vikar, mystiska havsgrottor, exotiska öar och fantastiska kustlinjer. Simma i det kristallklara havsvattnet i det djupa blå Medelhavet. Gå längs de långa sträckorna av de gyllene slipade stränderna. Smaka på den läckra kretensiska gastronomi, lokala raki och tsikoudia. Upplev äkthet på sitt finaste, hjärtligt varma kretensiska gästfrihet som kan hittas överallt du tittar! Se och gör allt det och så mycket mer med din Chania Flygplats Hyrbil på Kreta. Din resa väntar på dig!

Biluthyrning Chania Flygplats Med Olympic, Tillgängligt för Dig 24/7