+30 2811 180 097 +1 646 740 0623

Hyrbil Heraklion Flygplats

Heraklion Flygplats Hyra Bil
Heraklion Flygplats Hyra Bil
Mini Vans 7 Seats Automatic Diesel (L4)

€65 / dag
Heraklion Flygplats Hyrbil
Heraklion Flygplats Hyrbil
Cabrio Automatic (I1)

€71 / dag
Heraklion Flygplats Biluthyrning
Heraklion Flygplats Biluthyrning
Economy (B1)

€21 / dag
Heraklion Flygplats Hyr Bil
Heraklion Flygplats Hyr Bil
Large Hatchback (D1)

€27 / dag
Heraklion Flygplats Hyra Bil Billigt
Heraklion Flygplats Hyra Bil Billigt
Family Jeeps (J1)

€44 / dag
Hyra Bil Heraklion Flygplats | Olympic Rent a Car Kreta

Biluthyrning Kreta Heraklion Flygplats

Heraklion Flygplats (Her) är den viktigaste internationella flygplatsen på Kreta uppkallad efter den välkända grekiska filosofen och författaren Nikos Kazantzakis. Det är den näst största flygplatsen i hela Grekland som accepterar både internationella och inrikes flygningar. Heraklion Flygplats är den mest trafikerade flygplatsen på Kreta och öppnades i mars 1937. Heraklion Airport har en enda passagerarterminal och erbjuder ett brett utbud av faciliteter inklusive bankomater, valutaväxling, taxfree-butiker, butiker och restauranger, bagageförvaring och en informationsdisk. Heraklion Airport ligger på den norra kusten av staden Heraklion och utsikten medan landningen är häpnadsväckande.

Kör med Heraklion Flygplats Hyrbil

Heraklion Airport ligger i området Nea Alikarnassos som är ca 5 km öster eller 10 minuters bilresa från staden Heraklion. År 2018 betjänade Heraklion flygplats över 8 miljoner passagerare och det antalet fortsätter att växa i takt med att människor fortsätter att upptäcka vilket fantastiskt semestermål ön Kreta är. De flesta av dessa passagerare är turister, under sommarmånaderna, som kommer för att besöka och utforska den vackra ön Kreta. Eftersom staden Heraklion är den största på ön Kreta och fjärde största i landet Grekland, det finns också många affärsresenärer. Planer pågår för att bygga en ny flygplats som kommer att ligga i Kasteli och som ska öppnas senast 2025. För närvarande genomgår den nuvarande flygplatsen ett antal renoveringar och utbyggnader. Det är ett nav för Sky Express och Bluebird Airways och ett huvudmål för Aegean Airlines.

Välj oss för din Hyr Bil Heraklion Flygplats

Flygplatsen i Heraklion ligger strax utanför motorvägen E75, så det är mycket enkelt att ta sig runt ön Kreta med Heraklion Flygplats biluthyrning. Njut av 10 minuters bilresa till centrum och börja utforska sevärdheterna. Utan tvekan är det bästa sättet att flytta runt Kreta att hyra en bil på Heraklion flygplats. Vår personal kommer att se fram emot din ankomst, hålla en skylt upp med ditt namn på den så att du kan börja din resa.

Hyra Bil i Heraklion Flygplats Kreta av Olympic