Hyrbil Heraklion

Biluthyrning Heraklion
Biluthyrning Heraklion
Family Jeeps (S1)

kr 327 / dag
Hyr Bil Heraklion
Hyr Bil Heraklion
Large Family (D)

kr 190 / dag
Hyrbil Heraklion
Hyrbil Heraklion
Luxury (L)

kr 949 / dag
Hyra Bil Billigt Heraklion
Hyra Bil Billigt Heraklion
Vans 9 Seats Automatic Diesel (K1)

kr 474 / dag
Hyra Bil Heraklion
Hyra Bil Heraklion
Cabrio (I)

kr 337 / dag
Heraklion Hyr Bil
Heraklion Hyr Bil
Family Jeeps (S1)

kr 327 / dag
Heraklion Hyrbil
Heraklion Hyrbil
Medium Family Diesel (C2)

kr 158 / dag
Heraklion Hyra Bil
Heraklion Hyra Bil
Vans 9 Seats Diesel (K2)

kr 379 / dag
Heraklion Biluthyrning
Heraklion Biluthyrning
Mini Economy (A1)

kr 105 / dag
Heraklion Hyra Bil Billigt
Heraklion Hyra Bil Billigt
Mini Vans 7 Seats (J)

kr 295 / dag

Välkommen till Olympic Rent a Car Heraklion på Kreta

I över 15 år har vi framgångsrikt nöjt våra återkommande kunder med en pålitlig, men ändå prisvärd Heraklion hyra bil på Kreta. Med vår kunskap i hyran i bilindustrin har vi de kvalifikationer och möjligheter som krävs för att tillgodose hela din hyra en fordons behov och krav. Vi erbjuder ett brett utbud av olympiska biluthyrning att välja mellan som är säkra och pålitliga. Vår Heraklion hyra en bilpark innehåller mini, ekonomi, lyx, jeeps, skåpbilar och cabrios. En kvalificerad teammedlem kommer att få din Heraklion hyra en bil redo för dig när du kommer till Kreta. Om du önskar kan vi också leverera din olympiska hyrbil till hotellet där du kommer att bo. Oavsett vad som helst, lita på att vi alltid ger dig rätt hyra bil, till rätt pris i tid utan förseningar. Vi värdesätter din verksamhet och därför är vår hyra bilservice tillgänglig 24/7. Boka din Heraklion hyra en bil med olympiska och låt oss visa dig varför vi är ledande på Kreta biluthyrning.

Börja ditt äventyr med Hyra Bil Billigt Heraklion

Heraklion är en stad med medelhavsklimat och ett stort semestermål. Det är den största staden och huvudstaden på Kreta, som ligger på norra kusten av ön. Det finns en internationell flygplats som ligger 5 km bort, liksom en hamn med färjebrygga, som betjänar miljontals turister och lokalbefolkningen per år. Denna fascinerande och livliga stad omfattar kultur, historia, pittoreska byar, arkeologiska platser och vackra stränder som väntar på att utforska. När du anländer, hämta din Heraklion biluthyrning från OS och börja ditt äventyr! Kör din olympiska biluthyrning och besök de arkeologiska höjdpunkterna, såsom Knossos Palace och Venetian Fortress Koules. Nästa parkerar du hyr en bil och tar en promenad i stan för att se de lokala butikerna, kaféerna och smaka på det utsökta kretensiska köket med raki på en av de många krogarna. Kör till en lokal strand där du kan gå på den gyllene sanden, ta ett dopp i det kristallklara vattnet och njut av solen. Du kan uppleva allt detta och mer med din olympiska biluthyrning. Boka din Heraklion biluthyrning med olympiska och börja ditt äventyr på Kreta!

Bästa priserna med Olympic Heraklion Biluthyrning

Vi välkomnar dig att komma och se själv, att olympiska erbjuder de bästa priserna i hyrbilindustrin. Olympic kommer aldrig att debitera dig mer än det överenskomna priset på din Heraklion biluthyrning utan några dolda extra avgifter. Vi är stolta över vår professionalism och vår exceptionella kundservice. Vårt online bokningssystem är lätt att använda och våra kundtjänstrepresentanter är professionella och artiga. Om du behöver hjälp kan du ringa vår 24-timmars telefonservice och prata med en av våra kundtjänstpersonal som kommer att vara mer än gärna till tjänst med din olympiska hyrbil. Vi arbetar dygnet runt för att erbjuda dig ett brett utbud av väl underhållna hyrbilar som rymmer alla dina Heraklion hyrbilar behov på Kreta. Var säker på att vi alltid kommer att erbjuda dig den bästa servicen till det bästa möjliga priset för din hyrbil. Dra nytta av de bästa priserna på Kreta och boka din Heraklion hyrbil med olympiska idag!

Olympic Heraklion Hyra Bil, Kundtillfredsställelse garanterat!