+30 2811 180 097 +1 646 740 0623

Hyrbil Kreta

Chania Hyra Bil
Chania Hyra Bil
Medium Family Automatic (C3)

€36 / dag
Chania Hyrbil
Chania Hyrbil
Medium Family Automatic (C3)

€36 / dag
Chania Biluthyrning
Chania Biluthyrning
4x4 Jeeps Open Soft Top (R)

€34 / dag
Chania Hyr Bil
Chania Hyr Bil
Crossovers (G)

€31 / dag
Chania Hyra Bil Billigt
Chania Hyra Bil Billigt
Luxury (K)

€111 / dag
Hyra Bil Chania | Olympic Rent a Car Kreta

Hyrbil Kreta Chania

Den förtrollande kuststaden Chania med ett rikt kulturarv och ett historiskt legendariskt förflutet ligger på västra Kreta norra kust. Chania är känd för att ha byggts på platsen för en minoisk bosättning i den senare hellenistiska antika staden Kydonia som grundades av kung Minos, med de dorianska grekerna som de första invånarna i den antika staden 1100BC. Idag är Chania en av de mest populära destinationerna på Kreta som är värd för Chania Internationell Flygplats och Chania Port i Souda, som betjänar miljontals besökare från hela världen varje år. Naturligtvis är det bästa sättet att utforska denna förtrollande stad och närheten genom att hyra en bil i Chania när du anländer på Kreta. På så sätt kan du besöka de historiska och arkeologiska platserna, den romantiska gamla staden, den gamla venetianska hamnen, lyxiga orter med organiserade stränder och charmiga kretensiska byar med avskilda hemliga vikar när du kör din Chania hyra bil längs den fantastiska sträckan av den vackra Chania Bay.

Hyra Bil i Chania

Chania är uppdelad i två delar gamla stan och den moderna staden som framgångsrikt samexisterar för att ge en autentisk kretensisk upplevelse till alla som besöker. Börja med att besöka med din hyrbil Chania den romantiska gamla stan, centrerad kring den gamla venetianska hamnen som speglar bilder från det förflutna. Resa genom labyrinten av kullerstensgator och gränder kantade av eleganta herrgårdar, byggnader med medeltida arkitektur och charmiga heliga kyrkor som datum för hundratals år sedan. Längs vägen hittar du även butiker som erbjuder hemgjorda kretensiska produkter, en mängd souvenirer samt lokala försäljare som säljer handgjord konst och hantverk. Avsluta gamla stan, kommer du fram till den vackra gamla venetianska hamnen som har en av de äldsta stående fyrarna i världen, varumärket för staden och en glimrande marina fylld med yachter och segelbåtar. Stanna vid en av de många trendiga kaféer, utsökta bagerier och lyxiga restauranger som kajar hamnen front för att smaka på den läckra kretensiska gastronomin när du blickar ut till det djupblå Medelhavet och de härliga bergen som omger området.

Börja din Resa med din Hyra Bil på Kreta Chania

Fortsätt din resa med din hyra en bil i Chania och besök museerna som finns i gamla stan och moderna staden inklusive det Arkeologiska Museet, nautiska museet, det bysantinska museet samt Folklore Museum och War Museum alla ger utställningar av den kronologiska utvecklingen i Chania. Besök också Venizelos Family grav som finns på toppen av kullen ovanför gamla stan som också erbjuder spektakulär panoramautsikt över staden nedan. Därifrån besök Kasteli Hill ligger ovanför den gamla venetianska hamnen där Akropolis av antika Kydonia en gång stod, omgiven av befästa murar som bara återstår av norra muren finns idag. Här kan du också besöka den arkeologiska platsen i den antika Kydonia där utgrävningarna har grävt stora hus med stora rum, välbyggda väggar och dörrar, golv tillverkade med cirkulära gropar i mitten och vackert utformade handgjorda keramik av alla former och storlekar. Bara en liten del av den antika staden har upptäckts än i dag då forskning tyder på att mer forntida Kydonia kan hittas under gamla stan och omgivningar. Chania omfattar historia, kultur, gästfrihet och naturlig skönhet, så se till att du bör besöka alla platser med din hyrbil från Chania. Se till att Chania kommer att förtrolla dig som det har gjort för alla som besöker!

Billig Hyrbil Chania, Överskrider dina förväntningar!