Hyrbil Chania

Chania Hyr Bil
Chania Hyr Bil
Medium Family (C)

kr 126 / dag
Chania Hyra Bil
Chania Hyra Bil
Medium Family (C)

kr 126 / dag
Chania Hyrbil
Chania Hyrbil
Family Jeeps (S1)

kr 327 / dag
Hyr Bil Chania
Hyr Bil Chania
Medium Family Diesel (C2)

kr 158 / dag
Hyrbil Chania
Hyrbil Chania
Family Jeeps Diesel (S4)

kr 401 / dag
Biluthyrning Chania
Biluthyrning Chania
4x4 Jeeps Open Soft Top (R)

kr 232 / dag
Hyra Bil Billigt Chania
Hyra Bil Billigt Chania
Family Jeeps Diesel Automatic (S5)

kr 411 / dag
Chania Hyra Bil Billigt
Chania Hyra Bil Billigt
Mini Economy (A1)

kr 105 / dag
Hyra Bil Chania
Hyra Bil Chania
Mini Vans 7 Seats (J)

kr 295 / dag
Chania Biluthyrning
Chania Biluthyrning
Family Premium (E)

kr 264 / dag

Olympic Rent a Car Chania välkomnar dig till Kreta!

I över 15 år har vi framgångsrikt försett våra återkommande kunder till en tillförlitlig, prisvärd Chanias hyrbil på Kreta. Med vår erfarenhet av hyra en bilindustri är vi kvalificerade och kapabla att tillgodose alla dina hyra en bilbehov och förväntningar. Vi erbjuder ett brett utbud av välkända olympiska biluthyrning som passar för en viss situation. Vårt Chania hyr bilval omfattar mini, ekonomi, lyx, jeeps, skåp och cabrios att välja mellan. En professionell gruppmedlem kommer att ha Chania hyra en bil efter eget val redo för dig när du kommer till ön. Alternativt kan vi också leverera din olympiska hyra en bil till ditt hotell där du ska bo. Oavsett fall är vår hyrbilservice tillgänglig 24/7 för att tillgodose hela din hyra en bil kräver. Se till att vi alltid ger dig rätt hyrbil, till rätt pris, i tid utan förseningar. Vi ser fram emot din ankomst och vi är mer än redo att betjäna dig med din Chania hyra bil på Kreta. Låt oss göra din Chania hyra en bil en bra upplevelse, boka din olympiska hyra bil idag!

Börja din resa med Hyra Bil Billigt Chania

Chania är en kuststad med ett subtropiskt medelhavsklimat och ett mycket populärt semestermål. Det är den näst största staden på Kreta, som ligger på öns nordvästkust. Det finns en flygplats 15 km från staden samt en hamn som ligger 7 km bort och serverar miljontals lokalbefolkningen och turister per år. Chania är en unik stad med en rik historia och kultur. Under åren har det lyckats behålla sitt kulturarv och traditionell arkitektur, framgångsrikt kombinerad med en modern livsstil. När du anländer, hämta din Chania-biluthyrning och börja din resa på de vackraste och pittoreska destinationerna i hela Grekland. Kör din olympiska biluthyrning till gamla stan och ta en promenad i de smala gatorna där du kan beundra den vackra arkitekturen och besöka de lokala butikerna, kaféerna och bagerierna. Nästa kör till den gamla venetianska hamnen som har en sekel gammal fyr som är varumärket för staden. Stanna vid en av de många krogarna och smaka den utsökta kretensiska gastronomin, prova det lokala vinet och traditionella raki. Var noga med att se de gamla arkeologiska platserna och historiska monumenten längs vägen. Chania omfattar historia, kultur, gästfrihet och naturskönhet, det är därför det är det mest fotograferade resmålet på hela Kreta. Börja din resa med din Chania biluthyrning från Olympic och låt oss göra denna upplevelse oförglömlig!

Konkurrenskraftiga priser Olympic Chania Hyra Bil

Vårt första prioritet är att ge dig den bästa kvaliteten på hyrbilar till konkurrenskraftiga och överkomliga priser. Vi arbetar dygnet runt för att erbjuda dig ett brett utbud av väl underhållna hyrbilar som rymmer alla dina Chania hyresbilsbehov på Kreta. Med olympiska är det inga hemliga extraavgifter som är kopplade till din hyra en bil. Inte på något sätt kommer vi att debitera dig mer än det överenskomna priset på din olympiska hyrbil. Vi är stolta över våra höga professionella standarder och den exceptionella kundservice som vi erbjuder till våra hyrbilkunder. För att boka din Chania hyrbil på Kreta kan du använda vårt säkra online bokningssystem eller ringa en av våra vänliga kundtjänstrepresentanter. Om du behöver hjälp med valet eller priset på din Chania hyrbil kommer vi gärna hjälpa dig. Boka din Chania hyrbil med olympiska eftersom vi är nummer ett val på Kreta!

Olympic Chania Hyrbil har du täckt!